Seriebouw

Voor diverse aannemers verzorgen wij projecten in de seriebouw. Bijvoorbeeld een rij woonhuizen, een blok appartementen of tweekappers. Van start tot oplevering verzorgen wij alles wat tot ons vakgebied hoort. 

Deze woningen hebben vaak hetzelfde uiterlijk en een basis badkamer, toilet en keuken maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. U bent vrij om daar eigen keuzes in te maken. In overleg met de aannemer en met ons kunt u zelf kiezen wat voor sanitair en kranen u graag in uw nieuwe huis wil. U kunt op uw gemak de showroom bezoeken en uitkiezen wat u het mooiste vindt.   

Naast de standaard vloerverwarming kunt u bijv. ook aangeven of u ook vloerkoeling zou willen. Met de zomers van tegenwoordig is dit echt geen overbodige luxe! 

Kortom, ook in de seriebouw is er een geheel eigen twist aan uw woning te realiseren. Wij horen graag wat uw wensen zijn en zullen u hierbij altijd voorzien van een goed advies. 

 

Wij zijn de Nefit specialist in Boekel

Al sinds jaar en dag zijn wij Nefit dealer. Dit komt door de prettige samenwerking die wij met Nefit hebben, maar bovenal doordat Nefit staat voor kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat wij onze klanten willen aanbieden.   

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn met alle voorkomende loodgieters werkzaamheden alsmede installatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een cv-ketel of warmtepomp, inclusief het onderhoud hiervan.

Ook het plaatsen van badkamers, toiletruimtes, diverse zink/koperwerken, het verbouwen of nieuwbouw van een woning behoort tot onze expertises.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende offerte.  

 

Contact opnemen

© 2024 Van der Velden Installatiebedrijf Boekel
Website door De Geus Internet