Co-certificering 2023

De overheid heeft voor het werken aan, en het in bedrijf stellen van gasverbrandingsinstallaties een wettelijke certificering ingesteld. 

Dit houdt in dat vanaf 2023 alleen nog gecertificeerde bedrijven met vakbekwame monteurs werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties mogen uitvoeren. Deze wet is opgericht vanwege de gevaren van koolstofmonoxide.

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. De veiligheid van u en onze medewerkers vinden wij uiteraard zeer belangrijk. Naar aanloop van deze nieuwe wet zijn wij al druk bezig om ons personeel te scholen zodat iedereen de Co-certificering binnenkort in zijn bezit heeft. U kunt het onderhoud van uw ketel dus ook in de toekomst met een gerust hart aan ons overlaten. 

 

Wij zijn de Nefit specialist in Boekel

Al sinds jaar en dag zijn wij Nefit dealer. Dit komt door de prettige samenwerking die wij met Nefit hebben, maar bovenal doordat Nefit staat voor kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat wij onze klanten willen aanbieden.   

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn met alle voorkomende loodgieters werkzaamheden alsmede installatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een cv-ketel of warmtepomp, inclusief het onderhoud hiervan.

Ook het plaatsen van badkamers, toiletruimtes, diverse zink/koperwerken, het verbouwen of nieuwbouw van een woning behoort tot onze expertises.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende offerte.  

 

Contact opnemen

© 2024 Van der Velden Installatiebedrijf Boekel
Website door De Geus Internet