Over ons

Installatiebedrijf Van der Velden is sinds 1985 een bekend, betrouwbaar en toonaangevend installatiebedrijf in Boekel en omstreken. Het bedrijf is opgericht door Toon van der Velden en in 2019 overgedragen aan zijn zoon Joost. Kortom, een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring, gecombineerd met de kennis van toen en nu. Strak vakmanschap voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor. 

Ons team bestaat inmiddels uit 3 ervaren monteurs die dagelijks voor u klaarstaan.   

Onze werkzaamheden zijn heel divers. Nieuwbouw of verbouw van een particuliere woning tot aan grotere projecten in de seriebouw. Wij zijn van alle markten thuis. Ook het plaatsen van cv-ketels en warmtepompen valt binnen ons vakgebied. Het onderhoud hiervan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Het afwerken van woningen met zinkwerk is momenteel erg populair, hiervoor hebben wij onze eigen specialist in huis!  

Snel schakelen en korte lijnen, op deze manier werken wij. Uw wensen staan hierbij centraal, aangevuld met ons advies.

Wij zijn als erkend installateur lid van ondernemersvereniging Techniek Nederland. Of u nu een project heeft in de utiliteit, bedrijf of woning, wij staan voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en service. U weet dat u vakmanschap in huis haalt! 

 

Wij zijn de Nefit specialist in Boekel

Al sinds jaar en dag zijn wij Nefit dealer. Dit komt door de prettige samenwerking die wij met Nefit hebben, maar bovenal doordat Nefit staat voor kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat wij onze klanten willen aanbieden.   

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn met alle voorkomende loodgieters werkzaamheden alsmede installatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een cv-ketel of warmtepomp, inclusief het onderhoud hiervan.

Ook het plaatsen van badkamers, toiletruimtes, diverse zink/koperwerken, het verbouwen of nieuwbouw van een woning behoort tot onze expertises.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende offerte.  

 

Contact opnemen

© 2024 Van der Velden Installatiebedrijf Boekel
Website door De Geus Internet