Zinkwerk

Bij zinkwerk wordt vaak gedacht aan dakgoten en regenpijpen maar er zijn veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan het afwerken van wanden en daken of dakkapellen. 

Zinkwerk geeft een mooie, strakke uitstraling, is tevens duurzaam en onderhoudsvrij! Zinkwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor iedere pand zijn er wel mogelijkheden om met zink er iets moois van te maken.  

Naar het overzicht
 

Wij zijn de Nefit specialist in Boekel

Al sinds jaar en dag zijn wij Nefit dealer. Dit komt door de prettige samenwerking die wij met Nefit hebben, maar bovenal doordat Nefit staat voor kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat wij onze klanten willen aanbieden.   

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn met alle voorkomende loodgieters werkzaamheden alsmede installatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een cv-ketel of warmtepomp, inclusief het onderhoud hiervan.

Ook het plaatsen van badkamers, toiletruimtes, diverse zink/koperwerken, het verbouwen of nieuwbouw van een woning behoort tot onze expertises.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende offerte.  

 

Contact opnemen

© 2024 Van der Velden Installatiebedrijf Boekel
Website door De Geus Internet