Warmtepompen

De warmtepomp heeft de laatste jaren zijn opmars gemaakt. Van der Velden installatie heeft zich hierin verdiept en kan u dus uitstekend voorzien van advies over de verschillende mogelijkheden.

Het hoogste rendement haalt u uit de warmtepomp als u hem gebruikt in combinatie met vloerverwarming zodat u uw woning kunt verwarmen en koelen. Het aanleggen van vloerverwarming doen wij al jaren dus ook hiermee kunnen wij u voorzien van het totale plaatje. 

Naar het overzicht
 

Wij zijn de Nefit specialist in Boekel

Al sinds jaar en dag zijn wij Nefit dealer. Dit komt door de prettige samenwerking die wij met Nefit hebben, maar bovenal doordat Nefit staat voor kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Dit is precies wat wij onze klanten willen aanbieden.   

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn met alle voorkomende loodgieters werkzaamheden alsmede installatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een cv-ketel of warmtepomp, inclusief het onderhoud hiervan.

Ook het plaatsen van badkamers, toiletruimtes, diverse zink/koperwerken, het verbouwen of nieuwbouw van een woning behoort tot onze expertises.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende offerte.  

 

Contact opnemen

© 2024 Van der Velden Installatiebedrijf Boekel
Website door De Geus Internet